Het geluid van... feest!

Ga je trouwen, doe je eindexamen, krijg je een baby, ben je jarig of heb je iets anders te vieren? Het LAM museum en kunstenaar Elise ‘t Hart zijn opzoek naar jouw feestgeluid rondom eten, drinken en winkelen. Denk aan het kraken van een beschuit met muisjes, het aansteken van de kaarsjes op je taart, het ontkurken van de champagne of het leegdrukken van de fles voor dat laatste beetje fritessaus. Het zijn de geluiden die je meestal niet bewust hoort, maar je later direct terugbrengen naar bijzondere momenten in je leven. Film jouw feestgeluid, upload hem via deze website en word onderdeel van een groots kunstwerk in het LAM museum in Lisse. Cheers!

HANDIG OM TE WETEN
- Film jouw feestgeluid liggend (landscape)
- Zorg voor stilte zodat je jouw feestgeluid optimaal kunt vastleggen
- Het feestgeluid moet iets te maken hebben met eten, drinken of winkelen
- De video mag maximaal 1 minuut duren
- Je kunt jouw geluid uiterlijk 3 november 2024 uploaden


Heb je vragen of wil je iets anders aan ons kwijt? Stuur een mail naar info@lammuseum.nl. We komen snel bij je terug!

zoals vermeld mag worden in dankwoord van het kunstwerk
jouw mailadres wordt gebruikt om je op de hoogte te houden van het project Het geluid van… feest! Je kunt je elk moment uitschrijven.
ik ga akkoord met het gebruik van het filmpje voor het nieuwe kunstwerk van Elise 't Hart. Het filmpje wordt onderdeel van het kunstwerk (dat aangekocht zal worden door het LAM museum) en wordt opgenomen in het archief van het Instituut voor Huisgeluid.